معماری

قسمت بیستم آموزش فریم ورک لاراول

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...


قسمت بیستم آموزش فریم ورک لاراولReviewed by هاشم قنبری فرد on Dec 9Rating: 5.0قسمت بیستم آموزش فریم ورک لاراولبه مبحث آپلود و راه اندازی سایت لاراولی ساخته شده می پردازیم. سایتی که با فریمورک لاراول طراحی و پیاده سازی کرده ایم را برروی هاست نصب و راه اندازی می کنیم.

به نام و یاد خدا

سلام عرض می کنم خدمت کاربران سایت دانشجویان کامپیوتر امیدوارم سربلند و پیروز باشید.

 

 

این فریم ورک در سال های 2014 و همچنین 2013 به عنوان محبوب ترین فریم ورک php مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین طبق آمار این فریم ورک در سال 2015 هم به عنوان برترین فریم ورک بین فریم ورک های php معرفی گردیده است. همچنین در سال 2016 آمار نشان می دهد که این فریم ورک جای خوبی در بین فریم ورک های php پیدا کرده است. و با اختلاف فاحشی از مابقی فریم ورک ها فاصله گرفته است.

 

خوب دیگه وقت آن رسیده که دلیل اصلی که این فریم ورک به این شهرت و محبوبیت رسیده را بیان کنم. راستش این فریم ورک سن بالایی دارد و خیلی زمان زیادی از پیدایش آن گذشته است. در سال های ابتدایی که این فریم ورک معرفی و منتشر شد استفاده از composer در دستور کارآن قرار نداشت و هیچ خبری از composer نبود و زیاد مورد توجه قرار نگرفت تا این که بعد از گذشت مدتی با اضافه کردن composer به فریم ورک لاراول این فریم ورک پیشرفت به سزایی کرد و به یکباره در صدر فریم ورک های php قرار گرفت. Composer با قدرتی که به فریم ورک لاراول داد کنار قدرت بالای کد نویسی و سرعت بالایی که داشت به تمام نیاز کاربران خود جواب داد و به این محبوبیت و شهرت رسید.

قدرت بی نظر لاراول و استفاده زیاد از این فریم ورک این فریم ورک را خیلی خیلی سرتر از دیگر فریم ورک های php کرده است.

نکته قابل توجه استفاده از این فریم ورک در ایران می باشد. طبق بررسی های انجام شده پرکاربرد ترین فریم ورک در بین فریم ورک های php در ایران هم همین فریم ورک لاراول می باشد. و در ایران نیز از جای خوبی برخوردار می باشد.

 

آموزش فریم ورک لاراول
آموزش فریم ورک لاراول

 

بیستمین قسمت از آموزش فریم ورک لاراول:

آپلود پروژه لاراول روی هاست

 

در این قسمت از آموزش فریم ورک لاراول به مبحث آپلود و راه اندازی سایت لاراولی ساخته شده بر روی هاست می پردازیم. در این قسمت از آموزش سایتی که با فریمورک لاراول طراحی و پیاده سازی کرده ایم را برروی هاست نصب و راه اندازی می کنیم. شاید یکی از فواید استفاده از فریمورک های php همین باشد که به راحتی و روی 90 درصد هاست در موارد مختلف مثل cpanel و دایرکت ادمین و چه هاست ویندوزی و چه هاست لینوکس باشد.

شاید اگر با دیگر فریمورک هایی که php نیستن کار کنیم هنگام آپلود و راه اندازی هزینه های بیشتری روی دستمان بگذارد ولی زمانی که از فریمورک های php استفاده می کنیم برای همچین موارد خیلی راحت تر خواهیم بود.

در این قسمت فایل های پروژه ساخته شده با لاراول را روی سرور آپلود می کنیم سپس بانک اطلاعاتی برنامه رو روی بانک اطلاعاتی سرور می ریزیم و ارتباط آن با برنامه را برقرار می کنیم.

 

ویدئو این قسمت را می توانید به صورت آنلاین مشاهده نمایید یا ویدئو را با کیفیت اصلی دانلود کنید.

 

 

دانلود
دانلود

 

مجموعه کامل آموزش پروژه محور لاراول

 

 

برای پیگیری قسمت های دیگر آموزش از لینک های زیر استفاده کنید:

 

 

اگه می خواهید این فریم ورک را خوب یاد بگیرید این دوره را از دست ندهید چون قراره از پایه این دوره آموزش داده بشه و از سطح مقدماتی شروع  و تا سطح پیشرفته پیش خواهیم رفت.

امیدوارم این آموزش ها رو از دست ندید.

موفق و پیروز باشید.

 

 

درباره ی admin

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم هاشم قنبری فرد هستم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر مسلط به وردپرس, #c , ووکامرسی , برنامه نویسی اندروید, برنامه نویسی سمت سرور, طراحی صفحات وب و آشنا با بانک اطلاعاتی های SqlServer, MySql و آشنا با برنامه نویسی های پایتون, php ,html,css می باشم. همچنین با فریم ورک های لاراول (Laravel) و بوت استرپ هم به صورت حرفه ای کار کرده ام. در هر زمینه ای که کاربران مایل به آموزش آن باشند می توانم به کمک تون بیام و در مشکلاتتون می توانم کمک تون کنم. آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان

همچنین ببینید

کار با spinner در اندروید استدیو

آموزش کار با spinner در اندروید استدیو

آموزش کار با spinner در اندروید استدیوReviewed by Admin on Aug 19Rating: 4.0به نام خدا …

17 دیدگاه

  1. سلام من یه سایت با لاراول طراحی کردم الان روی هاست طبق مواردی که گفتید من اطلاعات را روی هاست قرار دادم
    ولی الان این پیغام خطا را میده
    Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS, expecting T_STRING or T_VARIABLE or ‘$’ in /home/takhribi/public_html/index.php on line 50

    • با سلام و درود
      ببینید روش های زیادی برای آپلود کردن یک پروژه لاراولی روی سرور وجود داره و همه روش ها هم به درستی اعمال میشه شما قبل آپلود از فعال بودن اون چند بخش مربوط به لاراول روی هاستتون مطلع شوید.

  2. سلام چطور فایل ها رو روی سایت آپلود کنم؟چون امکان آپلود پوشه ها نیست و وقتی به صورت zip هم آپلود میکنم دیگه امکان extractاونها نیست.
    ممنونم

    • با سلام و درود
      شما می تونید با FTP یا از طریق CPANEL فایل های مورد نظرتون رو آپلود کنید.
      فقط تنها نکته این که سرور ها فایل rar رو پشتیبانی نمی کنند و باید حتما فایل zip باشه شما موقع فشرده سازی حتما نوع zip را انتخاب کنید چون پیش فرض rar هست بعد آپلود کنید روی سرور می تونید از فشرده خارج کنید

      • منم به صورت zip گذاشتم و از طریق cpanel . اما بازم فایده ای نداره .یعنی فایل آبلود میشه ولی نمیشه extract کرد. تو سایتا هم سرچ کردم نوشتن راست کلیک کنید روش یه گزینه extract میاد ولی برا من اینطور نیست.
        البته من از هاست رایگان استفاده می کنم .

        • با سلام و درود
          این مشکل پس از هاستتون هست وگرنه تمام هاست ها قابلیت از حالت فشرده خارج کردن فایل zip رو دارند.
          موفق باشید

  3. سلام من سایت لاراول روی هاست قرار دادم صفحه اول دیده میشه ولی بقیه صفحات رو خطای 404 میده. ولی روی لوکال مشکلی ندارم.

    • با سلام و درود
      شاید مشکل از نحوه آدرس دهی تون باشه. آدرس هایی که قراره باز بشه رو یه بررسی کنید ببینید لینکی که قراره باز بشه چه url ای به خودش می گیره.

  4. با سلام من طبق آموزش شما پیش رفتم ولی این خطا دارم Whoops, looks like something went wrong. ممنون میشم راهنمایی فرمایید

    • با سلام و درود
      ببخشید بفرمایید در هنگام انجام چه عملی به این خطا می رسید اول کامل و دقیق بگید برای چه کاری و چه دستوراتی اجرا کرده اید.

  5. سلام من پروژه لاراول آپلود کردم ولی به من ارور 500 میده

  6. سلام. آقای قنبری فرد خیلیییییی ممنون از آموزش هاتون. دستتون درد نکنه.
    سوالم اینه که هاستی که برای آپلود پروژه لاراولی استفاده میکنیم باید شرایط خاصی داشته باشه؟ اگه شرایط داره میشه لطفا اون شرایط رو بگید و اینکه از کدوم قسمت باید شرایط رو چک کرد.
    ببخشید من خیلی حرفه ای نیستم، و قصدم اینه سایتم رو اول روی یه هاست رایگان آپلود کنم. میخواستم ببینم چه جوری میتونم مطمئن بشم اون هاست برای آپلود مناسبه. مثلا میشه از یک هاستی مثل گیگفا استفاده کرد؟؟ خیلی ممنونم

    • با سلام و درود
      خیلی ممنونم
      شرایط خاصی نه نیاز نیست چون لاراول بر پایه php هستش و همه سرور ها قطعا پشتیبانی می کنن فقط در نسخه های جدید لاراول باید ورژن php بالا باشه وگرنه بعضی دستورات لاراول اجرا نمیشه
      موفق باشید

  7. آموزش خیلی خوبی بود برای هاست لاراول من مدیرهاست پیشنهاد میکنم

    https://www.modirhost.com/laravel-host

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.