معماری

قسمت هشتم آموزش فریم ورک لاراول

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (6 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...


قسمت هشتم آموزش فریم ورک لاراولReviewed by هاشم قنبری فرد on Nov 12Rating: 5.0قسمت هشتم آموزش فریم ورک لاراولدر این قسمت از آموزش فریم ورک لاراول به کار با مسترپیج ها می پردازیم. Masterpage ها صفحاتی هستند که کار مارو برای استفاده از صفحاتی که مشابه هم هستند کمتر می کنند.

 

به نام و یاد خدا

سلام عرض می کنم خدمت کاربران سایت دانشجویان کامپیوتر امیدوارم سربلند و پیروز باشید.

 

 

این فریم ورک در سال های 2014 و همچنین 2013 به عنوان محبوب ترین فریم ورک php مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین طبق آمار این فریم ورک در سال 2015 هم به عنوان برترین فریم ورک بین فریم ورک های php معرفی گردیده است. همچنین در سال 2016 آمار نشان می دهد که این فریم ورک جای خوبی در بین فریم ورک های php پیدا کرده است. و با اختلاف فاحشی از مابقی فریم ورک ها فاصله گرفته است.

 

خوب دیگه وقت آن رسیده که دلیل اصلی که این فریم ورک به این شهرت و محبوبیت رسیده را بیان کنم. راستش این فریم ورک سن بالایی دارد و خیلی زمان زیادی از پیدایش آن گذشته است. در سال های ابتدایی که این فریم ورک معرفی و منتشر شد استفاده از composer در دستور کارآن قرار نداشت و هیچ خبری از composer نبود و زیاد مورد توجه قرار نگرفت تا این که بعد از گذشت مدتی با اضافه کردن composer به فریم ورک لاراول این فریم ورک پیشرفت به سزایی کرد و به یکباره در صدر فریم ورک های php قرار گرفت. Composer با قدرتی که به فریم ورک لاراول داد کنار قدرت بالای کد نویسی و سرعت بالایی که داشت به تمام نیاز کاربران خود جواب داد و به این محبوبیت و شهرت رسید.

قدرت بی نظر لاراول و استفاده زیاد از این فریم ورک این فریم ورک را خیلی خیلی سرتر از دیگر فریم ورک های php کرده است.

نکته قابل توجه استفاده از این فریم ورک در ایران می باشد. طبق بررسی های انجام شده پرکاربرد ترین فریم ورک در بین فریم ورک های php در ایران هم همین فریم ورک لاراول می باشد. و در ایران نیز از جای خوبی برخوردار می باشد.

 

آموزش لاراول
آموزش لاراول

 

هشتمین قسمت از آموزش فریم ورک لاراول:

 

در این قسمت از آموزش فریم ورک لاراول به کار با مسترپیج ها می پردازیم. Masterpage ها صفحاتی هستند که کار مارو برای استفاده از صفحاتی که مشابه هم هستند کمتر می کنند.

ما اگه صفحه ای داشته باشیم که قسمتی از این صفحه همش تکرار بشه و برای استفاده دوباره از اون قسمت هی مجبوریم دستورات آن صفحه رو دوباره بنویسیم و مورد استفاده قرار بدهیم. اگه قصد دارین این دستورات تکراری رو همش بازنویسی نکنیم از Master Page ها استفاده می کنیم.

مثال بارز این مشکل : صفحه سایتی طراحی کرده ایم که منو های آن قراره در تمامی صفحات سایت ثابت باشد برای انجام این کار می توانیم با استفاده از Master Page ها استفاده کنیم برای این که بهتر متوجه این مبحث قرار بگیرید ویدئو این قسمت از آموزش را نگاه کنید.

 

ویدئو این قسمت را می توانید به صورت آنلاین مشاهده نمایید یا ویدئو را با کیفیت اصلی دانلود کنید.

 

 

دانلود
دانلود

 

اگه می خواهید این فریم ورک را خوب یاد بگیرید این دوره را از دست ندهید چون قراره از پایه این دوره آموزش داده بشه و از سطح مقدماتی شروع  و تا سطح پیشرفته پیش خواهیم رفت.

امیدوارم این آموزش ها رو از دست ندید.

موفق و پیروز باشید.

 

 

درباره ی admin

با سلام خدمت بازدیدکنندگان محترم هاشم قنبری فرد هستم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر مسلط به وردپرس, #c , ووکامرسی , برنامه نویسی اندروید, برنامه نویسی سمت سرور, طراحی صفحات وب و آشنا با بانک اطلاعاتی های SqlServer, MySql و آشنا با برنامه نویسی های پایتون, php ,html,css می باشم. همچنین با فریم ورک های لاراول (Laravel) و بوت استرپ هم به صورت حرفه ای کار کرده ام. در هر زمینه ای که کاربران مایل به آموزش آن باشند می توانم به کمک تون بیام و در مشکلاتتون می توانم کمک تون کنم. آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان

همچنین ببینید

کار با spinner در اندروید استدیو

آموزش کار با spinner در اندروید استدیو

آموزش کار با spinner در اندروید استدیوReviewed by Admin on Aug 19Rating: 4.0به نام خدا …

10 دیدگاه

  1. سلام ممنون بابت آموزش خوبتون

    میشه قالب ادمین پنل داخل فیلم رو برای دانلود قرار بدید؟؟

    گشم نسخه چپ به راست و انگلیسیش پیدا کردم! 🙁

    فارسی شو نیافتم

    میشه یا لینک دانلود بدین بریم دانلود کنیم یا برای دانلود قرار بدین توی سایت؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.